SolarActiva es una empresa líder en distribución de productos
y servicios para la industria fotovoltaica.
Resolvemos procesos de fabricación de módulos fotovoltaicos, instalaciones fotovoltaicas y de todo tipo de energías renovables, medición, investigación y ciencia fotovoltaica.
SolarActiva es una empresa líder en distribución de productos
y servicios para la industria fotovoltaica.
Resolvemos procesos de fabricación de módulos fotovoltaicos, instalaciones fotovoltaicas y de todo tipo de energías renovables, medición, investigación y ciencia fotovoltaica.
SolarActiva presenta su nueva gama de calefacción por biomasa.  Un sistema por biomasa le ahorra hasta un 50% de su factura en calefacción con combustibles fósiles. Contacte con nosotros para que le podamos asesorar correctamente al respecto. 
SolarActiva presenta su nuevo sensor de radiación solar.  El nuevo ML-01 combina las ventajas de una célula calibrada y las de un piranómetro a termopila a un precio espectacular, 240€. Descubra más descargando nuestro catálogo, o visite www.eko-eu.com.  

Aviso Legal

Solaractiva és el titular del domini en Internet “solaractival.es” sota el que figura el portal web www.solaractiva.es i tots els subdominis i directoris inclosos sota el mateix.

Informació general
L’accés i ús d’aquest portal queden subjectes als termes d’aquest Avís Legal, sense prejudici de que l’accés a algun dels serveis pugui precisar l’acceptació d’unes condicions particulars.

Qualsevol ús que es faci del Portal o dels serveis en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals d’aquest Avís Legal.

L’accés al Portal i l’ús correcte de la informació continguda en el mateix són responsabilitat de qui realitza aquestes accions, no essent responsable Solar Activa per l’ús incorrecte, il·lícit o negligent que del mateix pogués fer-ne  l’usuari.

Contingut
L’objectiu del Portal és promocionar les activitats, serveis i productes que realitza i presta Solar Activa , per la qual cosa la informació continguda en ell no constitueix una oferta vinculant.

Solar Activa  no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.

Solar Activa es reserva el dret a realitzar canvis i modificacions dels continguts i/o disseny del Portal sense previ avís en qualsevol moment. Els continguts del Portal s’actualitzen periòdicament. Degut a que l’actualització de la informació no és immediata, li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la mateixa continguda en el Portal.

Propietat intel·lectual i industrial
El disseny, contingut i codis Font del Portal, així com els logotip, marques i d’altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen a Solar Activa i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, per la qual cosa el seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida excepte que existeixi expressa autorització per escrit de Solar Activa.

Virus i errors tecnològics
Solar Activa no controla ni garanteix l’absència de virus ni d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l’usuari (software i hardware), documents o fitxers. Per això, Solar Activa no es fa responsable dels danys o perjudicis que pateixi l’usuari per l’existència de virus o d’altres elements en el Portal.

Solar Activa no pot garantir l’absència de fallades tecnològiques, ni la permanent disponibilitat del Portal i dels serveis continguts en el mateix i, en conseqüència, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin generar-se per la manca de disponibilitat i fallades en l’accés.

Seguretat de la informació 
Solar Activa no pot garantir que les transmissions d’informació a través d’Internet siguin totalment segures,  ja que intervenen múltiples factors fora del control de CS. CS no es fa responsable dels danys o perjudicis que pateixi l’usuari per possibles contingències en la transmissió d’informació, tals com la pèrdua de dades o accessos no autoritzats de terceres persones.

Malgrat això, l’informem que Solar Activa manté una política de seguretat de tractament de dades de caràcter personal d’acord la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

Publicitat 
En el cas que Solar Activa inserís publicitat de terceres empreses anunciants que considerés d’interès de l’usuari, l’informem que Solar Activa no facilita informació de l’usuari als anunciants, excepte dades estadístiques anònimes sobre la utilització del Portal, amb la finalitat que es pugui millorar el servei i oferir productes conforme a les expectatives dels usuaris.

Malgrat això, Solar Activa l’informa que els anunciants i proveïdors, mitjançant les cookies, poden tenir la possibilitat d’obtenir informació sobre l’usuari, els usos que fa dels serveis i els seus moviments a través de la xarxa. Per no tenir vinculació amb els usos que de l’esmentada informació pugui realitzar l’empresa anunciant, Solar Activa no es fa responsable de la recollida d’informació per part d’aquestes empreses.

Links a altres pàgines web
Solar Activa pot facilitar en aquest web site, links a altres pàgines web que cregui d’interès, però  no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar accessos a aquestes pàgines es sempre informativa.

No es permetrà l’enllaç de cap pàgina web o d’una adreça de correu electrònic al Portal, excepte amb l’autorització expressa per escrit de Solar Activa, que podrà ser revocada en qualsevol moment. L’establiment de l’enllaç no suposarà cap tipus d’acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de Solar Activa de la pàgina que realitzi aquest enllaç.

Clàusula de confidencialitat
En compliment del que estableix la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, Solar Activa respectarà la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels usuaris del Portal, mitjançant l’observança de la matèria vigent sobre protecció de dades de caràcter personal.

Al proporcionar-nos les seves dades de caràcter personal a través dels formularis electrònics del Portal, està consentint que Solar Activa pugui tractar aquestes dades en els termes d’aquesta clàusula de confidencialitat.

L’informem que Solar Activa és el responsable del fitxer en què les seves dades personals recaptades seran tractades confidencialment amb la única finalitat de gestionar la seva sol·licitud, facilitar-ne la informació i/o serveis que sol·liciti, així com aquells que creiem puguin ser del seu interès. Tanmateix, l’informem que determinades preguntes de formularis, que vindran convenientment assenyalades, exigeixen que obligatòriament siguin contestades per tal de poder atendre la seva petició.

Solar Activa es compromet a no comunicar les seves dades personals a tercers aliens a Solar Activa. S’exceptuaran aquells supòsits en què, amb acord a la finalitat perquè es van obtenir les dades, es faci necessari cedir-los a persones que actuïn en nom o representació de Solar Activa o en relació amb el negoci de Solar Activa.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals que puguin obrar en el nostre fitxer, podrà adreçar-se mitjançant un correu electrònic a l’adreça:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Per tal de poder tractar la seva sol·licitud, requerim que consenti que Solar Activa pugui tractar i cedir aquestes dades en els termes d’aquesta clàusula de confidencialitat.